Antibakteriál – fertőtlenítő hatású tisztítószer

Aktív, fertőtlenítő hatású klórt tartalmazó, sokcélú, hatásos tisztítószer. További hatóanyagai biztosítják a szennyeződések fellazítását, oldatban tartását. Gazdaságosan adagolható, szennyezet felületek (mellékhelysé-gek, kövezett felületek, csempék és szaniterek) fertőtlenítő tisztítására kiválóan alkalmas. Alkalmas textíliák áztató fehérítésére is, de nem használható gyapjúhoz, selyemhez!
Szórófejes kivitelben aktív habképző fejjel, illetve géles formában szűkítő adagolóval kapható.

500 ml-es flakon aktív habképző fejjel
750 ml-es flakon szűkítő adagolóval és biztonsági kupakkal
5 l-es utántöltő, ipari kiszerelés


Üveg- és ablaktisztító - szórófejes

Minden üveg- és ablakfelület teljes és tökéletes tisztítására. Összetevői és hatóanyagai oldják a lerakódott szennyeződéseket. Egy lépésben biztosítja a csillogó, tiszta ablak- és üvegfelületet.

500 ml-es flakon aktív habképző fejjel
5 l-es utántöltő, ipari kiszerelés


Vízkő- és rozsdaoldó – szórófejes

Szaniterek, csempe, kád, csaptelepek vízkő-mentesítésére. Hatásosan távolítja el a mészszappan lerakódásokat, amelyek a felületet homályossá teszik.
A savas aktív habot fújjuk a felületre, csempére, csaptelepre; hagyjuk hatni, majd szivaccsal áttörölve tiszta, csillogó felületet kapunk. Makacsabb lerakódásokat is megszűntet hosszabb hatóidővel vagy a kezelés megismétlésével.

500 ml-es flakon aktív habképző fejjel
5 l-es ipari kiszerelésben is


Tűzhelytisztító – Hideg zsíroldószer

Tűzhelyek, tepsik, sütők, zománcozott és acéledények alapos és hatásos tisztítására kiválóan alkalmas.
Bőven permetezzük be a szennyezett felületet, hagyjuk az aktív habot hatni, majd durva felületű szivaccsal töröljük át és nedves ruhával mossuk le a felületet. Makacs szennyeződés esetén ismételjük meg a kezelést. Alumínium eszközök, tűzhely égőfej tisztítására ne használjuk. Gumikesztyű használata ajánlott!

500 ml-es flakon aktív habosító szórófejjel
5 l-es ipari kiszerelésben is


Penész eltávolító, fugatisztító

Nedves, penészes, gombás felületek fertőtlenítő tisztítására általánosan és hatásosan alkalmazható korszerű összetételű termék. Elpusztítja a gombát és a penészt, ezáltal azokat könnyebben eltávolíthatóvá teszi. Gátolja azok újraképződését.
A szert a penészes felületre kell permetezni, majd a habot 5-8 percig rajta hagyni. Ezután nedves, majd száraz ruhával, szivaccsal alaposan le kell törölni a felületet. Gumikesztyű viselése ajánlott! Munka közben szellőztessünk, a szert közvetlenül ne lélegezzük be! Szükség esetén a műveletet meg kell ismételni, utána a felületet száradni hagyni.

500 ml-es flakon aktív habosító szórófejjel
5 l-es ipari kiszerelésben is


Lefolyótisztító-gél

Lefolyók, szifonok tisztítására, dugulások elhárítására kifejlesztett hatásos készítmény.
A szifont vagy a lefolyót forró vízzel öblítsük át, hagyjuk kiürülni, majd töltsük fel a kezelendő lefolyó részt a dugulás elhárító szerrel. Hagyjuk 5-10 percig állni az eldugult részekben, majd forró vízzel öblítsük át a szifont vagy lefolyót. Szükség esetén ismételjük a műveletet. A tisztítás után a forró vizes átöblítést ne felejtse el! Maró hatású készítmény, gumikesztyű viselése ajánlott!

750 ml-es flakon biztonsági kupakkal
5 l-es utántöltő, ipari kiszerelésben is


Bútor-, fa- és műanyagápoló

Korszerű összetételű, citrus illatú bútorápoló. Alkalmas fa felületek, dekorit, műanyag felületek, természetes fabútorok, konyhabútorok, számítógépek valamint ajtók tisztítására, ápolására. A szennyeződéseket oldja, eltávolítja, ugyanakkor óvja a bútort a kiszáradástól, akadályozza a por lerakódását, antisztatizáló, színfelújító hatású. Könnyen felvihető, felszívódik, szórófejjel felvíve vagy puha textildarabra egyenletesen eloszlatva kenjük az ápolandó felületre. Könnyűvé teszi a bútorok ápolását, fényt, friss színt ad a tisztított felületnek, intenzív, kellemes illata hosszan érezhető.

500 ml-es flakon szórófejes kivitel
5 l-es, ipari kiszerelésben is


Enzimes mosószer-gél – Power-gél

Tartós intenzív illatú, korszerű összetételű, enzim komplexet tartalmazó csökkentett habzású kézi- és gépi mosáshoz kiválóan alkalmas finom mosószer. Jól és gazdaságosan adagolható, egyenletesen eloszlik és hat. Foszfátmentes összetevői biológiailag maradéktalanul lebomlanak. Kímélve tisztít, különösen ajánlott fehérnemű, finom textília tisztításához. A különböző jellegű szennyeződéseket is hatásosan távolítja el enzimkomplexe révén.
Kézi mosásra is kiváló már 30°C-on, de 60 – 90 °C-on is alkalmazható. A szennyezettebb helyeket mosás előtt közvetlenül kenjük be a géllel. A textíliákat nem károsítja.

500 ml-es flakon
1,5 l-es flakon, adagoló fejjel
5 l-es kiszerelésben is


Öblítő balzsam – Normál öblítő ill. koncentrátum formában

Intenzív, tartós parfüm illatú öblítő, illata harmonizál a mosószergél illatával. Lágy, kellemes fogást ad a textíliának. A vasalást könnyíti, a ruha szinte „kisimul”. Parfümös illata hosszú ideig érezhető a kezelt ruhán vagy textílián.
Normál öblítőként, illetve négyszeres koncentrátumban (1 liter = 4 liter) is készül.

1 l-es flakon
5 l-es kiszerelésben is


Toalett frissítő gél – WC-gél

Gazdaságos, jól adagolható készítmény, mely elősegíti a WC szennyeződéseinek könnyebb eltávolítását, hatóanyagai valamint kellemes intenzív illata csökkenti a kellemetlen szagokat. Folyamatosan fejti ki hatását.
Kérje az adagoló kosarat, amely a flakonból utántölthető. Egyeztetés után különböző illattal is rendelhető (virágos-parfümös, fenyő).

500 ml-es kiszerelésben (utántöltő)
adagoló kosár is kapható


Kézkímélő mosogatószer koncentrátum

Kiváló tisztítóhatású komponensekből összeállított koncentrált mosogatószer, amely hatásosan tisztítja a zsíros, szennyezett edényeket, ugyanakkor bőrvédő adalékot is tartalmaz. Korszerű komplex hatóanyagai intenzíven tisztítanak, oldják a zsíros szennyeződéseket, azokat oldatban tartják. Kellemes citrom illatú. Az edények, poharak csillogóan tiszták lesznek, foltmentesen száradnak. Hatóanyagai biológiailag maradéktalanul lebomlanak.

500 ml-es flakon
1 l-es flakon
5 l-es kiszerelésben


Általános tisztítószer

Kiváló szennyeződés eltávolító hatású, friss- valamint virágillattal forgalmazott termék. Alkalmas minden mosható felület tisztítására, kezelésére (ablak-, ajtókeretek, műanyag bútorfelületek, konyhabútorok, kövezet, linóleum). Gyors, könnyű felületi tisztításra kiváló termék.
Vízbe adagolható, illetve makacsabb szennyeződések esetén nedves törlőkendőre is öntheti és így törölje át közvetlenül a felületet. Kezelés után száraz törlőkendővel törölje át a kezelt felületet, így csillogó, tiszta felületet kap. Nagyon intenzív friss, illetve virág illata hosszan illatosítja a helyiséget is.

750 m1-es flakon
5l-es kiszerelésben


Folyékony krémszappan

Korszerű összetevői, hatásos de kímélő tisztítást biztosítanak. Bőrrokon adalékokat tartalmaz, amelyek védik és ápolják bőrét. Intenzív kellemes illata, hatóanyagai tartósan, hosszú időn keresztül érezhetőek a bőr felületén. Friss intenzív levendulás és eredeti kamilla illattal kapható. Hatóanyagai biológiailag lebomlanak.
Adagoló pumpával illetve kupakkal is kapható.

500 ml-es flakonban pumpás adagolóval
5 l-es utántöltő, ipari kiszerelésben


Szőnyeg- és kárpit tisztítószer

Igényes tisztító ápoló szer, többcélú készítmény, tisztító, szennymegkötő, színfelújító hatóanyagokkal, melyek hatását a habképződés is elősegíti. Különböző hatóanyagai az aktív habosító fejjel képzett hab által jutnak a kárpit vagy szőnyeg szálai közé. A megkötött részecskék ezután könnyen kiporolhatók, kiporszívózhatók. Kiváló szennyeltávolító, színfelújító hatású. Tartós friss és intenzív virágillattal készül.

500 ml-es flakon aktív habképző fejjel
5 l-es ipari kiszerelésben is


TITÁN - autósampon     

Korszerű összetételű, nagy hatású autótisztító és ápoló szer. Minden gépjármű kézi és gépi tisztítására kiválóan alkalmas. Igen erős, aktív habot képez, különösen gépi tisztításkor, és ezáltal a lerakodott szennyeződéseket a fényezés megsértése nélkül fellazítja, azok könnyen eltávolíthatók. Korrózió gátló adalékot tartalmaz, védi a karosszériát és a gépkocsi fényezését. Biológiailag lebomló összetevői a környezetbarát termékminősítést egyértelműen biztosítják. A mosó vizet lágyítja, foltmentes száradást biztosítva, egy puha törlőruhával történő áttörléssel egyedülállóan csillogó felületet biztosít. Egyben egy vékony védőfilm réteg is kialakul a karosszérián. A termék hígítás nélkül lúgos kémhatású, nagy hígításban is alkalmazható erősebb szennyeződések, zsíros, olajos lerakodások eltávolítására. Alkalmas felnik és kerékgumik tisztítására is. Kiemelkedően gazdaságosan alkalmazható. Citrusos illatosítású.

Alkalmazása: Aktív habos mosásnál 20ml / 10l víz         50x hígítás
                   Gépi mosásnál             10ml / 10l víz         100x hígítás

Mosás után tiszta vizes öblítés, majd puha törlőruhával történő szárítás, fényezés illetve gépi szárítás.

Kiszerelés: 1 l-es és 5 l-es kannában


Univerzális (color) mosópor

Nagy hatású, széles spektrumú, enzimes mosópor, amely 30 – 90 fok hőmérséklet tartományban kiválóan alkalmazható. Különösen ajánlott színes textíliák kíméletes, de hatásos tisztítására. Általános célú nem fehérítő hatású color mosópor szín felújító, folttisztító funkcióval. Összetételében, hatásában megfelel a Persil mosóporoknak. Kíméli a textíliákat.

Adagolás: 30 -80 g/mosás a szennyezettségtől függően.

Kiszerelés: 5kg – s fehér PE zsák


Fehérítő adalék

Aktív fehérít komponenseket tartalmazó készítmény, amely előnyösen alkalmazható color mosópor vagy a finom mosószer tisztító erejének, fehérítő hatásának fokozására. Fehérnemük, ágyneműk, függöny tisztítására fehérítésére kiváló. Megfelel a Vanish, Dr. Bachman készítményeknek. alkalmazásával mosópor takarítható meg mivel növeli annak hatását. közvetlen felhasználás előtt kell a mosógépbe vagy mosóvízbe beadagolni, mert azonnal hat. Áztató, fehérítőként is kiváló 30 – foktól már alkalmazható.

Adagolás: ½ pohár / mosás

Kiszerelés: 600g-s doboz


Savas tisztító – zsíroldó koncentrátum

Összetett hatású, erős készítmény, amely több feladatot egyszerre lát el. A vizes helységekben keletkező vízkő, mészszappan lerakodásokat hatásosan távolítja el és egyben az ezen felületeken lerakodott olajos, zsíros szennyeződéseket is oldja. (Fürdőolaj – krém maradvány) . Szivaccsal vagy törlő kendővel kel a felületeket végig dörzsölni a befújás után  majd lemosni. Védő gumikesztyű használata ajánlott. Megfelel a Cilit adott termékének.

Kiszerelés: 750ml-s szórófejes flakon, 5l-s kanna


Képernyő és billentyűzet tisztító

Hiánypótló készítmény, több használatú funkcióval egyszerre. Tisztítja a felületeket, eltávolítja a szennyeződéseket. Antisztatizál, elpusztítja a számítógép műanyag felületén, billentyűzetén, stb. megtelepedett baktériumokat, szennyeződéseket. Egyéb szennyeződésnek kitett felületek, kezelőpult, munkaállomás, konyhai berendezések, irodai eszközök fertőtlenítő hatású tisztítására ajánlott és sikeresen alkalmazható. A tisztítandó felületeket be kell fújni és átnedvesített puha törlőkendővel áttörölni.

Kiszerelés: 750 ml-s flakon
Folyékony súroló – kéztisztító


Több hatású, környezetbarát tisztítószer.

Aktív hatóanyagai és a különböző méretű csiszoló szemcsék hatásosan távolítják el az edényeken, kövezeten, szanitereken keletkező szennyeződéseket. Aktívhabja és felületaktív komponensei a szennyeződéseket oldják és megakadályozzák a felületre történő visszarakódást. Speciális szemcse összetétele biztosítja a hatásos tisztítást anélkül, hogy a felületeket karcolná. Teflonra nem alkalmazható. összetétele alkalmassá teszi szennyezett zsíros kéz és bőr felület hatásos és egyben bőrkímélő tisztítására. Megfelel a Cif termékeknek, de azoknál többcélúan és hatásosabban alkalmazható.

Kiszerelés: 1 l-s flakon 5 l-s kanna


Toalett frissítő, tisztító olaj

Mellékhelységek, piszoár, WC csésze, falfelületek hatásos tisztító szag elfedő, dezodoráló készítménye. Többcélú és funkciójú termék: Tisztít, elfedi a nem kívánatos szagokat, fertőtlenítő hatású adalékot tartalmaz, illatosít, megakadályozza a szennyeződések gyors visszarakódását. Tartós illata jól fed és érvényesül szagelfedő hatása.
„ Olajos” komponense elősegíti, hogy a befújt kezelt felületeken hosszabb ideig kifejtse hatását. Szórófejes flakonnal vagy nyomás permetezővel (nagyobb felületek) jutatható ki a kezelendő felületre.

Kiszerelés: 1 l-s flakon vagy 5 l-s kanna


Padlóápoló tisztítószer

Többféle komponenst tartalmazó korszerű környezetbarát termék, biológiailag lebomlik. Emulgeáló tisztító komponensei fellazítják és eltávolítják a szennyeződéseket, majd ápoló összetevője a tisztított felületet bevonva védi azt. Száradás után puha törlővel után kezelve a felület fényesíthető. Friss vagy virágillattal kapható.

Kiszerelés: 1 l-s flakon vagy 5 l-s kanna


Mosogatópor

Hagyományos tisztítószer kiegészítve környezetbarát, zsíroldó komponensekkel. Gazdaságos használata biológiailag lebomló hatóanyaga teszi jól alkalmazhatóvá. Az Ultránál összetettebb, erősebb hatású. Megrendelhető fertőtlenítő adalékkal is. Nedvességtől óvjuk.

Kiszerelés: 1Kg-s papírzacskó, 20 Kg-s papírzsák


Vízlágyító komplex képző

Kiválóhatásos kiegészítője a mosási technológiáknak, különösen akkor ajánlott, ha nem megfelelő összetételű mosószert használtak vagy a helyi víz magas keménységű fokú. A mosószermellé adagolva megakadályozza a vízkő keletkezését és lerakódását a mosógépben. Megfelel a Calgonit készítményeknek. Ható anyaga a vízben levő kalcium magnézium sókkal komplexeket képez így gátolja a vízkő lerakodást.

Kiszerelés: 1 l-s flakon vagy 5 l-s kanna


Fertőtlenítő mosogató koncentrátum

Egyfázisú mosogatáshoz, tisztításhoz alkalmazható. 40 – 45 fokos használati hőmérséklet javasolt. Tisztítja és fertőtleníti az edényzetet, koncentrált összetétele biztosítja a hígításban történő eredményes felhasználhatóságát. Összetevőinek köszönhetően nem csak sokoldalúan hat, hanem a lehetőségekhez képest kíméli a bőrt. Tartós használatakor gumikesztyű használata ajánlott.

Kiszerelés: 1 l-s flakon vagy 5 l-s kanna


Képernyő és billentyűzet tisztító

Hiánypótló készítmény, több használatú funkcióval egyszerre. Tisztítja a felületeket, eltávolítja a szennyeződéseket. Antisztatizál, elpusztítja a számítógép műanyag felületén, billentyűzetén, stb. megtelepedett baktériumokat, szennyeződéseket. Egyéb szennyeződésnek kitett felületek, kezelőpult, munkaállomás, konyhai berendezések, irodai eszközök fertőtlenítő hatású tisztítására ajánlott és sikeresen alkalmazható. A tisztítandó felületeket be kell fújni és átnedvesített puha törlőkendővel áttörölni.

Kiszerelés: 750 ml-s flakon


Rovar - bogár eltávolító

Személy és tehergépkocsik szélvédőjének, lámpáinak, karosszériájának gyors tisztítására ajánlott korszerű készítmény. Speciális összetevői biztosítják, hogy a szélvédőn, karosszérián lerakodott, elkenődött, rászáradt rovar és egyéb oda ragadt maradványokat eredményesen lehessen eltávolítani. Bőven be kell fújni a szennyeződött felületeket, hagyni, hogy a készítmény oldja a szennyeződést majd a tisztítószerrel átitatott kendővel kell a felületet tisztára törölni. A termék oldószerei biztosítják, hogy a rászáradt részeket ne kelljen lekaparni, ezáltal elkerülhető, hogy a szélvédő vagy a karosszéria karcolódjon, sérüljön.

 Kiszerelés: 1 l-s flakon vagy 5 l-s kanna


Műszerfal ápoló

Korszerű összetételű, többcélú és hatású termék, amely tisztítja, antisztatizálja és felújítja a kiszáradt, koszos műszerfalat, belső műanyag borítást. Színélénkítő hatású, friss csillogó felületet eredményez. Kellemes, citrus illatú, ápoló készítmény. Az átnedvesített, puha törlőruhával kell megtisztítani a felületeket.

Kiszerelés: 750 ml-es flakon vagy 5 l-s kanna